Steun onze vereniging met uw stem!!

sep 5, 2022 Nieuwsberichten

Op 5 september is de jaarlijkse actie ClubSupport van de Rabobank weer gestart. Leden van de Rabobank kunnen tot en met 27 september aanstaande hun stem uitbrengen op hun favoriete club of vereniging om die te steunen bij het realiseren van hun bestedingsdoel.

Rekeninghouders van de Rabobank die nog geen lid zijn van de Rabobank kunnen zich alsnog kosteloos (met slechts enkele muisklikken) aanmelden en daarna hun stem uitbrengen.

Onze recente naamswijziging bracht veel kosten met zich mee, o.a. de restyling van onze website en ons 3 maandelijkse periodiek HEEM zijn al goeddeels gerealiseerd en we zijn nu doende met de andere nog noodzakelijke aanpassingen. Met name de aanpak van de verouderde digitalisering is nu een speerpunt.

Bent u lid van de Rabobank?

Mogen wij dan rekenen op uw steun doordat u uw stem aan onze vereniging geeft?

STEM HIER

Hartelijk dank, ook namens al onze vrijwilligers.