OPROEP VOOR VRIJWILLIGERS ERFGOEDVERENIGING SON EN BREUGEL

OPROEP VOOR VRIJWILLIGERS ERFGOEDVERENIGING SON EN BREUGEL

sep 27, 2023 Nieuwsberichten

Wij zijn een actieve vereniging die in 2024 50 jaar bestaat.  

Onze vrijwilligers doen onderzoek naar de geschiedenis van Son en Breugel; zetten zich in voor de bescherming van het plaatselijk erfgoed en bevorderen de belangstelling voor en de kennis van de eigen leefomgeving, streek en gebruiken.

De vereniging heeft haar werkruimtes in het Oude Raadhuis aan de Markt en heeft ca. 220 leden waarvan er ca. 40 deelnemen in een of meerdere werkgroepen.

Het bestuur bestaat op dit moment uit 6 leden.

Op deze website kunt u o.a. informatie vinden over de publieksactiviteiten en de huidige werkgroepen.

In het bestuur, in de werkgroepen en in de redactie van het kwartaalblad ‘HEEM’ zijn vacatures voor zeer uiteenlopende functies en er wordt dan ook naarstig gezocht  naar enthousiaste mensen die tijd en interesse hebben om  een paar uur per week mee te doen.

Spreekt dit u aan en herkent u zich met uw persoonlijke interesse, hobby, vaardigheden etc. in het werkgebied van de Erfgoedvereniging Son en Breugel?

Neemt u dan contact op met de voorzitter, Sjef den Uijl,  (voorzitter@erfgoedvereniging-sonenbreugel.nl) of met de secretaris, Thom van Dommelen (secretaris@erfgoedvereniging-sonenbreugel.nl) of stuur een bericht via onze contactpagina om eens vrijblijvend kennis te maken en te praten over de diverse mogelijkheden.