Nieuwsbrief Brabants Heem 1-1-2023

Nieuwsbrief Brabants Heem 1-1-2023

  Nieuwsbrief Brabants Heem 01/01/2023 Gaarne het verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen naar iedereen die geïnteresseerd is in heemkunde en erfgoed.  
Gelukkig nieuwjaar! Een nieuw jaar. Moge 2023 iedereen het beste brengen. Een jaar waarin we op vele terreinen actief kunnen zijn. Brabants Heem wenst iedereen een gelukkig en gezond nieuw jaar!

   
Brabants Heemfonds Brabants Heem wil met het Brabants Heemfonds aangesloten heemkundekringen
en erfgoedorganisaties stimuleren éénmalige vernieuwende projecten te realiseren. Aanvragen kan tot 1 februari.
Lees verder>>..
   
Documentaires Oisterwijk online Verzetsstrijders van de Straat is de titel van documentaires over verzetslieden die in Oisterwijk een straatnaam kregen. De films zijn online te zien in de Filmbank van het Regionaal Archief Tilburg..  lees verder>>  

Fotocollectie Jozef van den Broek In het archief van  het Regionaal Historisch Centrum Eindhoven is de fotocollectie Jozef van den Broek online te bezichtigen. Fotograaf Jozef van den Broek legde in de periode van 1965 tot 1985 Helmond en omgeving vast met zijn camera.
Lees verder>>  

Lezingen op site Brabant Heem Op zoek naar aonderwerpen en sprekers over heemkunde of geschiedenis?? Op de site van Brabants Heem een uitgebreid overzicht van lezingen van uiteenlopende aard. 
Lees verder>> Facebook Website Email   Stichting Brabants Heem
Stuur een email naar: tjeuvanras@brabantsheem.nl

Copyright © 2019 Brabants Heem. Alle rechten voorbehouden.

Brabants Heem · Postbus 1203 · ‘s-Hertogenbosch, NBr. 5200 BG · Netherlands