Nieuwsbrief Brabants Heem 01/05/2023

Nieuwsbrief Brabants Heem 01/05/2023

In juli en augustus verschijnt er geen Nieuwsbrief
 
  Keti-Koti Tilburg, 150 jaar afschaffing slavernij Voor het tiende achtereenvolgende jaar wordt in juni in Tilburg de Keti-Kotimaand gehouden. In deze maand vinden activiteiten plaats in aanloop naar het Keti-Kotifeest op 1 juli.
Lees verder>>

    Archeologiedagen Boxtel Tijdens de Nationale Archeologiedagen van 2023 zijn er op 17 juni vanaf 10.30 tot 13.00 uur in het Oertijdmuseum in Boxtel, de resultaten te zien van CARE Boxtel 2022. De archeologie werkgroep van Heemkunde Boxtel organiseert samen met Marieke en CARE deze ochtend.
Lees verder>>

     Inspiratiedag erfgoedvrijwilligers Op 7 juli 2023 is bij Erfgoedvrijwilliger.nl de inspiratiemiddag ‘Breng geschiedenis tot leven: levende geschiedenis in de erfgoedpraktijk’. Tijdens deze middag wordt in verschillende deelsessies onderzocht hoe kleine erfgoedlocaties levende geschiedenis kunnen inzetten.
Lees verder>> 

    Vervolgcursus regionale geschiedenis De Erfgoed Brabant Academie start in oktober met de vervolgcursus Regionale geschiedenis in Brabant. Een vervolgcursus waarin deelnemers leren  wat er komt kijken bij het doen van regionaal historisch onderzoek.
Lees verder>>  

Stimuleringsprijs Erfgoedweekend Brabants Heem heeft voor dit jaar een stimuleringsprijs ingesteld voor deelnemers aan het Brabants Erfgoedweekend. Voor drie heemkundekringen/erfgoedorganisaties die bij de stichting zijn aangesloten is een bedrag van 500 euro gereserveerd. Lees verder>>

Facebook Website Email   Stichting Brabants Heem
Postbus 1203, 5200 BG ’s-Hertogenbosch.
  Tips of bijdragen voor deze nieuwsbrief? 
Wilt u deze email niet meer ontvangen?
Stuur een email naar: tjeuvanras@brabantsheem.nl

Copyright © 2019 Brabants Heem. Alle rechten voorbehouden.
This email was sent to secretaris@erfgoedvereniging-sonenbreugel.nl
Brabants Heem · Postbus 1203 · ‘s-Hertogenbosch, NBr. 5200 BG · Netherlands