Nieuwsbrief Brabants Heem 1-4-2023

Nieuwsbrief Brabants Heem 1-4-2023

  Nieuwsbrief Brabants Heem 01/04/2023 Gaarne het verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen naar iedereen die geïnteresseerd is in heemkunde en erfgoed.   Brabantse Heemdagen 2023 De Brabantse Heemdagen zijn dit jaar  op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus in Oirschot, een van de schilderachtigste plaatsen in de Kempen.
Lees verder>>
     Museumweek Tilburg Tijdens de Nationale Museumweek van 1 tot en met 7 april 2023 zijn er in het depot van Stadsmuseum Tilburg rondleidingen en tekenworkshops. Stadsmuseum Tilburg heeft inspirerende mensen uitgenodigd om het depot en de objecten te laten zien en deelnemers te begeleiden bij het tekenen.
Lees verder>> 
    Sessies sociale toegankelijkheid Erfgoedvrijwilliger.nl organiseert drie kennis- en inspiratiesessies rondom het thema ‘sociale toegankelijkheid’. De eerste bijeenkomst is getiteld ‘Een introductie op sociale toegankelijkheid’ en is op woensdag 19 april.
Lees verder>>   Militieregisters uitgebreid Op de website van het BHIC is een aanvulling van de militieregisters van een aantal Brabantse gemeenten op naam te doorzoeken. Vele vrijwilligers hebben deze militieregisters  ingevoerd op de website HetVolk. 
Lees verder>>   Gij-week Van 15 tot en met 23 april 2023 is het Gij-week. Brabanders en hun Taal (online) organiseert bijeenkomsten, publiceert een artikel op Brabants Erfgoed, presenteert Gij-liedjes en is te vinden op de socials. 
Lees verder>> Facebook Website Email   Stichting Brabants Heem
Postbus 1203, 5200 BG ’s-Hertogenbosch.
  Tips of bijdragen voor deze nieuwsbrief? 
Wilt u deze email niet meer ontvangen?
Stuur een email naar: tjeuvanras@brabantsheem.nl

Copyright © 2019 Brabants Heem. Alle rechten voorbehouden.