Excursie op 28 augustus 2022

U bent welkom bij onze zomerexcursie naar de Armenhoef (de Aarlese Hoeve), de oudste boerderij van West-Europa, in Best en de kapel en tuinen op landgoed Groot Bijstervelt in Oirschot.

Het programma van die middag ziet er als volgt uit:

14.00 uur        Start rondleiding door de gidsen van onze zustervereniging ‘Dye van Best’ bij de Armenhoef aan de Oirschotseweg 117 in Best.

15.15 uur        Koffie/thee met gebak bij Brasserie & Kapel Montfort, Montfortlaan 12 in Oirschot. Aansluitend bezoek met gids aan de uit 1910 daterende en geheel gerenoveerde kapel met, inmiddels, een multifunctionele bestemming.   (www.brasseriemontfort.nl)

16.15 uur        Afsluiting.

U kunt op eigen gelegenheid nog een wandeling maken door de tuinen van landgoed Groot Bijstervelt en/of de middag afsluiten met een drankje in de brasserie.

Iedereen gaat met eigen vervoer naar de locaties. (als dit voor u een probleem is laat het ons dan weten)

Voor leden bedraagt de bijdrage € 10,–, voor niet-leden / introducés is dit € 12,–

U kunt zich tot uiterlijk 5 augustus aanmelden via de contactpagina (aub graag aangeven met hoeveel personen u wilt deelnemen en welk bedrag u heeft overgemaakt) en het verschuldigde bedrag bij inschrijving voldoen op rekening:

NL 26 INGB 0004 0760 74 ten name van Erfgoedvereniging Son en Breugel