Erfgoedvereniging op de Jaarmarkt op 3 september.

Erfgoedvereniging op de Jaarmarkt op 3 september.

Zondag 3 september presenteert de Erfgoedvereniging Son en Breugel op de jaarmarkt haar publieksevenementen voor het komende jaar. Ook treft u er de nieuwste uitgave van ‘HEEM’ en een speciale dagaanbieding voor nieuwe leden. Bovendien wordt de authentieke raadzaal in het Oude Raadhuisje aan de Markt opengesteld voor publiek. Daar zijn dan de diverse werkzaamheden en digitalisering van archiefmaterialen, kadastrale kaarten en beeldmateriaal in fraaie presentaties te zien.

Het driemaandelijkse ledenmagazine ‘HEEM’ met themanummers zoals ’100 jaar Wilhelminakanaal’, ‘Van kerk naar Dommelhuis’, ’75 Jaar in vrijheid’ en ‘De oorlog in Son en Breugel’ is tijdens deze jaarmarkt in de losse verkoop voor € 5,- verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt). Ook enkele bijzondere fotoboeken over onze gemeente vroeger en nu zijn op die dag tegen gereduceerde prijzen verkrijgbaar. Wie zich tijdens de jaarmarkt als nieuw lid inschrijft, geniet van extra voordeel op het fotoboek ‘Son en Breugel Vergane Glorie’ en krijgt het omvangrijke geschiedenisboek ‘Son en Breugel van oudsher een kruispunt van wegen’ als welkomstgeschenk.

Ook voor informatie over diverse aankomende publieksactiviteiten tussen 1 september 2023 en 1 oktober 2024 kunt u aan de kraam en in het Oude Raadhuisje terecht. Elke maandag is de raadzaal (de werkruimte van de Erfgoedvereniging) in het Oude Raadhuisje ook voor publiek geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Zie ook: www.erfgoedvereniging-sonenbreugel.nl.