Onze collecties van foto’s, documentatie, oude krantenknipsels, notariële akten en bidprentjes enz. worden regelmatig aangevuld door schenkingen. Mocht u iets in de kast hebben liggen dat past bij deze collecties, dan stellen wij het erg op prijs als u contact opneemt met een van onze bestuursleden.       

Onderstaand de digitaal gepresenteerde collectie van onze erfgoedvereniging. Klik op de betreffende link om door te gaan.

Klik op deze link voor onze foto-collectie: Onze digitale foto-collectie

DISCLAIMER: Erfgoedvereniging Son en Breugel stelt alles in het werk om eventuele auteurs- en portretrechten op haar foto’s te eerbiedigen. Mocht u echter om wat voor reden dan ook bezwaar hebben tegen publicatie van een of meer foto’s dan verzoeken wij u contact op te nemen met de coördinator van de werkgroep Beeld en Geluid, Frans Wilbrink,
e-mail: coordinatorbg@erfgoedvereniging-sonenbreugel.nl.
Als u wilt zoeken op meerdere woorden of een objectnummer zoekt waarin één of meerdere liggende streepjes voorkomen, bv. N66-10-11, dan moet u die woorden of dat objectnummer tussen aanhalingstekens plaatsen, dus “Nieuwstraat 123” of “N66-10-11”.

Bestelling foto’s
Er zijn twee mogelijkheden om foto(‘s) te bestellen:

Als digitaal bestand. Dit is een scan van de foto in een resolutie van minimaal 300 dpi. Het bestand wordt u per e-mail opgestuurd. Kosten € 2,- per foto.
Wilt u een hogere resolutie dan moeten wij de foto opnieuw scannen. De kosten zijn dan € 4,- per foto.

Als fotoafdruk. Deze afdruk laten we maken bij Kruidvat of Blokker. De kosten zijn afhankelijk van het formaat van de foto (formaat ca. 10 x 15: € 3,-; formaat ca. 13 x 18: € 4,-; formaat ca. 20 x 30: € 5,-).
Daar komt bij € 2,- (€ 1,- administratie- en € 1,- verzendkosten).
Indien de foto’s worden afgehaald vervallen de verzendkosten. De foto’s kunnen worden afgehaald op ’t Raadhuisje, Markt 1 te Son op maandag van 10.00 tot 16.00 uur en op donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur. U krijgt bericht als de foto’s kunnen worden opgehaald.
Het geld voor de foto’s gelieve u over te maken op bankrekening: NL73 RABO 0198 8706 63 t.n.v. Erfgoedvereniging Son en Breugel te Son en Breugel.
Zodra het geld is bijgeschreven, worden de foto’s:
ad 1)    via e-mail als bijlage of via WeTransfer toegestuurd (afhankelijk van de bestandsgrootte).
ad 2)    besteld en zodra gereed toegestuurd resp. kunnen ze worden opgehaald.

Als u foto’s wilt bestellen vul dan DIT FORMULIER in en vermeld aub altijd het objectnummer van de foto. 

Correcties en/of aanvullingen op foto’s
Als u correcties of aanvullingen heeft, vul dan ook het contactformulier in en vermeld aub altijd het objectnummer van de foto.
Bouw van de nieuwe kerk in het centrum van Son en Breugel (1960)